Psykisk ohälsa

Följ oss:

 

 

PSYKISK OHÄLSA

ARBETA 100 % AV DIN FÖRMÅGA!

Attityderna kring psykisk ohälsa har förändrats positivt. Idag är det så vanligt att det inte är förknippat med lika stor skam och skuld som det en gång var, men det finns fortfarande mycket att göra i attitydarbete. Forskning visar också att alla, var och en av oss, möter psykisk ohälsa i någon form, antingen genom egen erfarenhet eller att någon som står dig nära är drabbad.

 

Vi på Gbg OmTanke jobbar mycket med den psykiska hälsan. Att vara arbetslös alternativt sjukskriven under en längre period leder ofta till depression och ångest och en minskad handlingskraft. Där kan vi vara din stöttepelare.

 

Kanske du har en psykiatrisk diagnos och blivit osäker i din roll vad du klarar av i arbetslivet. Vi jobbar gärna med den biten.

Vi har kunskaper inom/egen erfarenhet av exempelvis:

Tvångssyndrom - OCD/BDD

Depression

Generaliserad ångest

Medberoende

Stress

Vi har även jobbat i projekt gällande Bipolär sjukdom.

 

Oavsett andra diagnoser så jobbar vi mot samma mål; välbefinnande och att hitta ett jobb som passar just dig! Låt inte din diagnos hindra dig!

 

75 % av våra deltagare har fått jobb via oss så vi är bra på det!

Tillsammans med dig gör vi en konkret arbetsplan och du är den som styr innehållet, vi är till för att underlätta vägen mot ditt mål.

 

Det finns hjälp att få så kontakta oss för mer information!

 

 

 

 

VIKTIG SIDA:

Senaste nytt:

Torsdagen den 15/12 arrangerade vi tillsammans med professor inom psykiatri Bo Söderpalm en föreläsning inom missbruk och beroende i samband med olika psykiatriska diagnoser.

 

Klicka här för att lyssna på hela föreläsningen!